Lysmaster

Hos Fiberlight sælges moderne lysmaster af høj kvalitet og til en passende pris. Noget af det, der beskriver kvaliteten ved vores lysmaster allerbedst, er deres lange levetid. Køber du en lysmast hos os, sikrer du dig en lysmast med en holdbarhedsperiode på op til 60 år. Modsat nutidens ‘normale’ lysmaster, der kun har en levetid på mellem 10 til 20 år, får du med Fiberlight en mast, der altså holder væsentlig længere.

Se her hvad vi tilbyder af gadebelysning

Et andet væsentligt aspekt ved de lysmaster, der sælges hos os ved Fiberlight, er deres styrke og fleksibilitet. Køber du din mast hos os, får du altså en mast, der også er modstandsdygtig i selv ekstreme vejrforhold. For den pris, du betaler for lysmaster hos os, er du altså sikret en mast med en utrolig lang levetid.

Køb din lysmast hos Fiberlight

Nedenfor har vi samlet de 7 argumenter, der er for at købe de lysmaster, som sælges hos Fiberlight.

 1. Holdbarhed
  En Fiberlight-lysmast har en holdbarhedsperiode på op til 60 år mod de normale 10 til 20 år for lignende produkter. Fiberlight-master er modstandsdygtige overfor fysisk aggression (hærværk, salt og urin) og typiske alderspåvirkninger som rust.
 2. Stærk og fleksibel
  En Fiberlight-lysmast er fleksibel og modstandsdygtig i ekstreme vejrforhold.
 3. Miljøvenlige
  En Fiberlight-lysmast kan genanvendes i eksempelvis beton og er derved meget miljøvenlig.
 4. Sikkerhed
  I tilfælde af en kollision reduceres de personlige og materielle skader væsentligt.
 5. Nem at installere
  Der er ingen tunge og unødvendige løft, når du installerer masterne. Fiberlight forenkler transporten, installation og demontering ved udskiftning efter et sammenstød.
 6. Æstetiske
  En Fiberlight-lysmast tilpasses til at matche dit behov og design.
 7. Vedligeholdelsesfrie.

Kontakt os og så finder vi ud af en pris og et tilbud ud fra det, du søger.

Det unikke koncept af Fiberlight™

Efter års forskning, afprøvning og stikprøvekontrol, er vores unikke komposit lysmaster tilgængelige. Fiberlight lysmaster blev skabt for at bringe miljøvenlige belysningsløsninger til byens gader,
parker, boligområder og andre udviklingsprojekter. Vi satte os for at opbygge en moderne æstetisk designet lysmast med fokus på sikkerhed og holdbarhed. Vores innovative blanding af harpiks og gel-coating giver Fiberlight et konkurrencedygtigt produkt, i forhold til andre produkter på markedet.

 1. Gelcoat
  med polyesterharpiks 1 lag
 2. GLASFIBER
  med polyesterharpiks 4 lag
 3. FIBERFORSTÆRKET
  POLYMER 1 lag
 4. GLASFIBER
  med polyesterharpiks 5 lag

Har du spørgsmål? Kontakt os på +45 26 11 50 22 eller udfyld vores kontaktformular