LED-parkbelysning

Større områder som parker, gangstier og lignende naturområder, der ofte befærdes af mennesker, kræver (LED)-parkbelysning i højeste kvalitet. Hos Fiberlight sælger vi moderne, miljøvenlig og langtidsholdbar parkbelysning til en – mener vi – passende pris.

Se også hvad vi tilbyder af gadelamper og gadelygter

Den belysning, du kan få hos os, har en levetid på op til 60 år, hvilket er en kæmpe fordel i forhold til vedligeholdelsen af belysningen. Grunden til, at vi mener, at belysningen gerne skal være med LED-pærer, er, at LED har en lang levetid og tilmed et lavt energiforbrug. Dette betyder, at hvis du vælger en LED-pærer, kræver parkbelysningen, som du køber hos Fiberlight, nærmest ingen vedligeholdelse, da både pære og mast har en virkelig lang levetid.

Den pris, du betaler for parkbelysning hos Fiberlight, er godt givet ud

Som det fremgår af ovenstående, er den pris, som du skal betale for parkbelysning hos Fiberlight, godt givet ud i forhold til, hvad du får igen. Af netop denne grund mener vi, at vores pris er passende. Kontakt os på +45 26 11 50 22, hvis du har spørgsmål, eller vi skal give dig en pris eller et tilbud på et projekt.