Vejbelysning

Hos Fiberlight gør vi brug af led-pærer i vores moderne og miljøvenlig vejbelysning. Vi åbner op for nye perspektiver og bygherrer, der fokuserer på opretholdelse af miljøvenlige og omkostningseffektive løsninger. Argumenterne for at købe vejbelysning hos os er mange. Vi har samlet syv af disse nedenfor.

 1. Holdbar belysning
  Fiberlights lysmasters holdbarhedsperiode ligger på op til 60 år modsat de 10 – 20 år, som traditionelle produkter holder.
 2. Stærk og fleksibel belysning
  Fiberlights lysmaster er fleksible og modstandsdygtige i ekstreme vejrforhold.
 3. Miljøvenlighed
  Fiberlights lysmaster er venlige overfor miljøet, da de kan genanvendes i eksempelvis beton.
 4. Sikkerhed
  I tilfælde af kollision (biluheld eksempelvis) er de personlige såvel som de materielle skader væsentlig mindre end, hvad tilfældet er ved traditionelle lysmaster.
 5. Nem installation
  Fiberlight-lysmaster er nemme at installere, da masterne er lette. Herigennem forenkles transporten, installationen og demonteringen ved eventuel udskiftning.
 6. Æstetik og design
  Èn ting er det rent funktionelle ved masterne. Æstetik og design er dog også vigtigt, og overfor dette er vi fleksible. Vi tilbyder blandt andet et væld af forskellige farver, mellem hvilke du kan vælge, hvilken du ønsker på din belysning.
 7. Vedligeholdelsesfrie.
  Fiberlight-lysmaster er vedligeholdelsesfrie, hvilket naturligvis skal ses som ét af de helt store argumenter for at erhverve sig dem.

Se også hvad vi tilbyder af lygtepæle

Vejbelysning med LED-pærer

Vælger du vejbelysning med LED-pærer, vælger du en belysningsform, der har en lang levetid (ligesom vores lysmaster) og tilmed har et lavt energiforbrug. Således giver det rigtig god mening at købe vejbelysning hos Fiberlight.

Har du spørgsmål? Kontakt os på +45 26 11 50 22 eller udfyld vores kontaktformular