Design din Fiberlight

mast med den farve, der passer til dit projekt

Fiberlight har ikke kun udviklet et produkt der fokuserer på miljø, holdbarhed og sikkerhed, men har også skabt et æstetisk look. Hvis du vælger Fiberlight, bidrager du ikke kun til et miljømæssigt og lavt omkostningsniveau, men også et smukt miljø. Vi tilbyder tilpassede løsninger efter dit farvevalg, der medvirker til at give dit projekt en stærk visuel identitet.

Farver

Fiberlight lysmaster kan produceres i mange farver og tilpasses dit projekt. Vælg den RAL farve der matcher dit projekt.

Reflekterende lysmaster

Vi tilbyder nu et særligt udvendigt lag af gelcoat med reflekterende partikler, der forbedrer sikkerheden. Bilister og cyklister har mulighed for i mørke, at se lysmasterne på længere afstand.

Fiberlight ™ lysmaster forringes ikke af…

Ingen forringes fra salt
Takket være brugen af harpiks i strukturen, påvirkes Fiberlight lysmaster ikke af salt. Dette gør vores lysmaster til et godt valg ved projekter tæt ved havet, i modsætning til stål og aluminium lysmaster.

Ingen forringes fra urin
Sammensætningen af Fiberlight lysmaster, hjælper med at beskytte dem mod grimme mærker, typisk efterladt af hund. Aluminiummaster vil på den anden side forringes af urin og skal hurtigere udskiftes.

Ingen korrosion og nedbrydning
Særlig udviklede harpiks, der anvendes i produktionen af Fiberlight lysmaster gør vores master ekstremt holdbare og modstandsdygtige over for vejr og korrosion. De holder deres bløde naturlige look og bevare deres farver i årevis. Derved undgås de