LED-gadelampe og gadelygte

Leder du efter en LED-gadelampe eller en gadelygte? Hos Fiberlight sælger vi moderne og miljøvenlige gadelamper og gadelygter. Samtlige af vores lysmaster er produceret på baggrund af flere års forskning, afprøvning og stikprøvekontrol, hvilket har givet et unikt produkt og altså både en unik gadelampe og gadelygte.
Gennem hele Fiberlight-projektet har det været målet at nå frem til et slutprodukt og altså en lampe og en lygte, der er produceret med fokus på langtidsholdbarhed, sikkerhed og miljø. Det grundige forarbejde har givet et særdeles konkurrencedygtigt produkt.

Se også hvad vi tilbyder af glasfibermaster

LED er vejen frem

Det er en fordel at vælge LED, når du skal vælge belysning til din gadelampe eller gadelygte. Med LED som belysningsform får du en belysning, der har en lang levetid (ligesom din gadelampe eller gadelygte) og tilmed har et lavt energiforbrug. Således giver det rigtig god mening at købe en LED-gadelampe eller gadelygte, når du erhverver dig vejbelysning hos Fiberlight.
Giv os et kald på +45 26 11 50 22 og lad os hjælpe dig med at finde frem til den løsning, du har brug for. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål? Kontakt os på +45 26 11 50 22 eller udfyld vores kontaktformular